lördag

hallu!
idag så var det avslutning på lägret och vi hade caprillibana vilket var väldigt roligt och richie skötte sig så sjukt bra!!!

nu ska richie få en välförtjänt helg och på måndag åker jag tillbaka till boke och hoppar bebis i 4 dagar för gästtränare och allt och det bästa av allt är att keo med kommer på lägret så jag är inte helt lonely ^^


fredag

hellu!

idag var det sista riktiga dagen på lägret och dagen började med att vi red dressyr i paddocken och det var riktigt många knappar som lossnade för oss som ekipage och det var jättekul!

efter det pratade jag med bettan om hon tycker att jag är bra nog för att eventuellt köpa richie och det var jag tyckte hon :D

nu i eftermiddag så skrittade vi ut barbacka och vi red igenom samhället och allt och richan var sååååå duktig, kan inte fatta att det är sista riktiga dagen idag :(

nu ikväll blir det ett dopp i poolen och kolla på skönheten o odjuret 2 och pocahontas 2 :)

torsdag

idag så hoppade vi på morgonen och jag var nervös som en gris då jag hade stora problem just med hoppningen förra året men detta året så hade jag inga som helst problem med att hänga med i sprången och allt gick bra!

på eftermiddagen så red vi ut och hade långa härliga galopper i skogen!
richie blev sååå pigg och glad han älskar skogen!

efter middagen så åkte vi sju stycken i en av ledarnas bil till ICA och köpte ben & jerrys och sen satte vi oss och kollade på skönheten och odjuret och det var riktigt mys. i disneys tecken så fortsatte natten med att prata om att john rolph i pocahontas II var ett as ;)

det var lite om dagen och imorgon är det sista dagen :'(

onsdag

hejsan bloggen
idag har det varit lite halvtaskigt väder men det har gått väldigt bra att rida ändå :)
på förmiddagen så red vi i paddocken med lite bommar och så och det gick väldigt bra!
han lyssnade bra och tog mina halvhalter bra dock så fick jag ett stooort hopp över en upphöjd bom :p
på eftermiddagen red vi ut runt något som heter ryssberget och vi tog först en galopp där jag var längst fram dock så vill richie ha lite utmaning så det gick fort men inte så fort som jag vet att han kan
andra galoppen var underbar det finns inte ord, clever och cossan fick gå före och dääär for vi iväg hihi guud vad roligt :D

nu ikväll har vi haft skattjakt o nu ska vi väl sova snart :)

på lägret

är på lägret nu och har det toppen igår red vi lite vanligt, lekte, badade i poolen och hade vattenkrig och låg och pratade, superkul!
idag så red vi först ut och det var underbart. senare så ledde vi två grupper med konfirmander och de flesta var kartiga som få men när de väl kom upp så lät det annorlunda och speciellt på stora richie hihi!
på eftermiddagen hade vi hinderbana där man skulle pricka hinkar med lindor osv men richie fick typ prestationsångest och vägrade stå still osv så jag red egentligen bara runt och försökte få honom lugnare.

nu ska jag sova och bilder kommer när jag kommer hem då internetet är lite segt här :)

Bokeslätt

hejsan allihopa
nu har det än en gång ekat tomt här och jag ber om ursäkt!

har egentligen en himla massa att blogga om men har inte blivit av.

nu är det bara ca 90 minuter kvar innan jag rullar in på bokeslätts stallplan för tredje året i rad och jag är så taggad på en vecka fylld med uteritter och ridpass :)

här ekar det tomt!

Hejsan allihopa!
Här ekar det tomt!

Det har varit så himla mycket med bal, student och allt annat just nu så har helt enkelt tappat motivationen till att blogga. 
Dock så kommer jag ha två träningar att skriva om i veckan och sen kommer jag även uppdatera från mobilen under veckan på boke :D
 
Nu kanske ni undrar hur det går med Richie och allt? :) 
Jodå pengarna har rullat in och  NU HAR JAG RÅÅÅÅÅD :D

Det enda som hindrar nu är min arbetslöshet. 
Såfort jag fått ett jobb och en stallplats så ska han hem ^^, 
 
På onsdag väntar hoppträning för Eva-Lotta och på torsdag Hoppträning för Sara :) 
Tror jag skulle rida Mirco båda dagarna men vi får se ^^ 
Skulle egentligen tagit mig en runda på Fritz  på sommarhoppet bara för skojs skull för att det fanns starter kvar, dock var högsta höjd 60 cm så hade lust att göra det barbacka om det skulle blivit av men det blir det inte då jag är kallad till möte på Arbetsförmedlingen. 
Så nu hoppas jag på ett jobb snart så min älskade kan få komme hem <3
 
 
 

BPKRYTTARE

Live Life Large

RSS 2.0